Katiola Karoli:Vetëm tek sytë e tu !


Katiola Karoli

Vetem tek syte e tu !
Nese arrin tē degjosh klithmen e shpirtit tim.
Zhurrmen e lotit tek zbret syrit liqen .
Nese arrin tē kuptosh heshtjen e vrare .
Je brenda meje dhe ende mē ndjen .

Nese arrin tē shohesh përtej pasqyres së syve .
Tē ndjesh nēn lekure trishtimin tim .
Do tē ngelesh perhere rreze dielli .
Tretur në çdo qelize e per ty sdo kete harrim .

Aq kerkoj unë Nga kjo jete .
Sa perjetesisht tē tretem tek ty .
Dhe bota mbare tē harroje egzistencen time .
Tē jem driteze vetem në sytē e tu .

About Post Author