Katjola Karoli:Aroma e verës …


Aroma e verës …

Tymi i cigares

Në këtë dhome …

Ku dashuria beri çmendurira

Ulur ne dritare ..

Fik dhe ndez tē miat dëshira.

Aroma e verës

Tymi i cigares

Mjegull qe mbyti rënkimet

Pasqyre e jetës së thyer

Copëza qe nuk i ngjiti dashuria.

Aroma e verës

Tymi i  cigares

Në ajër shkruaj lamtumire .

Qielli derdh shi yjesh .

Me pas gjithçka errësirë.

About Post Author