Katundishta:Efi bija e fshatit tonë


Faqja :Katundishta Ne Emigrim:

Sotë do shkruajmë për ju që ndiqni Big Bradherin.

Edhe pse nuk e kam ndjekur këtë emisjon ,jehona se në këtë emisjon është një bijë e fshatit tonë mori përmasa të gjera.

Bija e fshatit tonë Efi Dhedhe është vajza e Vladimir Veis Kasaj .

Efi lindi para 27 vjetesh në shtetin Grek.

Në vitin 2010 babai i Efit vendosi të rikthehej në vendlindje bashkë me familjen e tij .

U vendosën në Tiranë ku edhe vajza e tij Efi studioi Sociologji,Pikturë,Tatuazh.

Sot Efi është një nga lojtaret e Big Bradherit.

Ne si faqe dhe i gjithë fshati e urojmë,suksese në lojën e saj në emisionin Big Bradher !!

Suksese në jetë !!