Këngëtari britanike ruan një interes të madh për të pashpjegueshmet dhe ka pasur një sërë përvojash me UFO-t


Pasi gjeti famë në vitet ’90 si anëtar i grupit ‘Take That’ përpara se të bëhej një artist solo shumë i suksesshëm, Robbie Williams sigurisht që nuk është i panjohur për të qenë në qendër të vëmendjes.

Përveç karrierës së tij si këngëtar, ai gjithashtu ka fituar shumë vëmendje gjatë viteve për historitë e tij paranormale, duke parë UFO-t interesin e përgjithshëm për të gjitha gjërat e pashpjegueshme.

Në vitin 2020, për shembull, doli se këngëtari më i shitur bazoi një nga këngët e tij më të suksesshme – Angels – në përvojat e tij me entitetet paranormale kur ai ishte fëmijë.

Ai madje ishte në garë për të blerë fermën famëkeqe Skinwalker në Utah – një pikë e njohur për fenomenet paranormale, si dhe për shikimin e krijesave të çuditshme dhe UFO-ve.

Në vitin 2008, ai kujtoi një takim të ngushtë me diçka potencialisht të botës tjetër jashtë studios së tij.

Sapo kisha shkruar një këngë të quajtur Arizona, dhe gjithçka ka të bëjë me kontaktin me jashtëtokësorët dhe po e luaja atë”, kujton ai. “Unë qëndrova në ballkon dhe ishte një top i madh me dritë ari që u shfaq – menduam se ishte Venusi ose Marsi apo diçka tjetër.”

“Pastaj kënga ndalon së luajturi dhe ajo zhduket.”

“Por më pas ne e vendosëm Arizonën përsëri dhe topi u kthye përsëri. Kjo ndodhi katër herë.”

Ai gjithashtu përshkroi më parë se ishte dëshmitar i një UFO aq afër sa mund të shtrihej dhe ta prekte atë.

“Unë ndonjëherë mendoj – dhe përpiqem të ndaj narcisizmin dhe egon, pa sukses shumë herë – por ka shumë teori të ndryshme që ne të gjithë kemi të bëjmë me këtë gjë, por shpesh pyes veten nëse duhet ta shoh atë për shkak të platforma ime publike”, tha ai.

“A duhet ta shoh këtë që të mund të flas për të?”