Këngëtarja pilurjote këndoi një këngë të mrekullueshme me Asamblin “ Bejkë e bardhë”-Kristo Cipa


Kristo Çipa

Para disa vitesh në një prag Pashke këngëtarja pilurjote Valentina Gërdhuqi këndoi një këngë të mrekullueshme me Asamblin “ Bejkë e bardhë”. Fatkeqësisht nuk e kemi regjistruar por në rastin më të parë do te regjistrojmë dhe do ju’a publikojmë me kënaqsi

NAFORË E KUNGIMIT

( Lirikë shpitërore)

Shkallët si i ngjite

Me këmbë a me thua?!

Pse shpresën ma grise

Me ato që s’thua?

Duke ngjyr vezët

Shkon hije në ikje

Kur hapat të zbresin

Kthehu pa trokitje!

Kthehu moj të rrimë

Si ujët në gotë

Nakatosim sytë

Trazojmë atë botë

Botën kanakare

Flakë nëpër dafinë

Paqja kur sheh zjarre

Digjet me dëshirë

Digjet si kandili

Me vaj dashurie

Kryqëzim shikimi

Është shkrepje shkëndie

Refreni

Naforë e kungimit

Pashka u afrua

Dy vezët e gjirit

Ti përplas unë dua

Me buzët e saj nafora

Më dha verë e u kungova

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

About Post Author