Keni parë foto më të ëmbël se kjo?


Dashuria pakushte e gjyshërve tanë është dhurata më e ëmbël që na është dhënë. Ata nuk kanë nevojë për rrjetet sociale për të kujtuar datëlindjet tona, ata janë aty duke pritur për ne edhe kur ditët tona të mbushura me aktivitet na bëjnë ti harrojmë ti telefojmë. Dojna Mema na solli një fotografi shumë të dashur para nesh. ”Nuk kam fjalë për ty gjysh. Nolan Sol pastë zemrën tënde dhe respektin dhe adhurimin që ke patur gjithmonë për figurën e gruas”- ka shkruar bukuroshja e cila ka sjellë në jetë djalin e saj. Ne i urojmë jetë të gjatë e të lumtur !
Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author