Kështu u asimiluam:Feri Arifi


Edhe sot po manipulohen njerzit me libra të shkruara pa fie turpi për kombet tjera, pra kaq larg jemi ne shqiptarët nga librit jonë dhe nga historia jonë. Ku janë akademiket, mësuesit, profesorët e historianët. Sa her po themi luftat ishin ruso shqiptare. Po ku janë ato hoxhët që gjithçka flasin në xhamia a asnjëher nuk kan folur për këtë gjendje se si ishte i banuar Beogradi dhe Iliriku më 1777. Po ku janë studentët e ri, pse askush spo flet, që ca vite po e ngrismi dhe po ju tregojm se ja ku e keni librin e Tatomirit, dhe po ju themi ja ku e keni shënimet, askush spo mirret me te. Në Kosovë këtu edhe të kerrcnojnë turqit, po pse pra nuk po flasin për Beogradin.

About Post Author