Kiara Tito banorja e BBV një nga vajzat më të pëlqyera të ekranit shqiptar


Moderatorja e njohur, Kiara Tito është një nga vajzat më të pëlqyera të ekranit shqiptar.

“Arsyeja pse u vendosa të kthehesha në Shqipëri është sepse Italia në atë kohë pati një krizë ekonomike dhe prindërit e mi nuk patën mundësinë që të ma ofronin mua shkollën dhe e menduan si opsion më të mirë që… se prekem kur flas për këtë…Babi ishte ai që më shtyu më shumë që shih kthehu në vendin tënd”, ka thene Kiara Tito.

About Post Author