Kjo kënga vlonjate-Godo Mehmetaj


Kjo kënga vlonjate

më ka bëre për vete,

i këndoj për ditë

këngët plot lezete.

Dhe kur dal shetitje

atje buzës së detit,

kjo kënga vlonjate

e ndez gjithë qytetin.

Se ç,më zinte gjumi

me këngët vlonjate

nëna mi këndonte

i vogël në djepe

Kjo kënga vlonjate

kurr’ nuk do shteroj

dhe do ta këndoj

sa të jem të rroj.