Klipi i Resurfaced History Channel tregon ‘alien’ në dhomën e gjumit të një njeriu


 TK Randall

Kush apo çfarë është ky vizitor i pashpjegueshëm? Kredia e imazhit: YouTube / HISTORIPamjet e regjistruara në vitin 2006 dyshohet se tregojnë një entitet të paidentifikuar duke hyrë në dhomën e gjumit të një njeriu në mes të natës.Klipi i frikshëm, i cili u postua në fillim të këtij muaji në kanalin zyrtar YouTube të The History Channel, u transmetua më parë në një episod të ‘The Proof is Out There’ – një serial televiziv i vitit 2021 që u përpoq të arrinte në fund të një numri. të dukurive të ndryshme të pashpjegueshme.

Ky episod i veçantë kishte paraqitur historinë e një burri të quajtur David, i cili regjistroi diçka të çuditshme në kamerën CCTV në shtëpinë e tij në Pensacola, Florida në vitin 2006.

Ai kishte fjetur në dhomën e tij të gjumit një natë kur kamera papritmas kapi atë që dukej të ishte një entitet i gjatë e i hollë humanoid që shikon anash derës.

Klipi tregon figurën duke lëvizur shkurtimisht në pamje, sikur të vëzhgonte dhomën.

Ndërsa cilësia e filmimit është e përafërt për të thënë më së paku, sigurisht që duket se tregon një ‘person’ me përmasa të çuditshme dhe anormalisht të gjatë dhe të dobët në hyrje.

Shfaqja në të cilën u shfaq klipi më pas e krahason figurën me një alien stereotip “gri” – përshkrimi më i zakonshëm i një entiteti alien në kulturën popullore.

Siç qëndron, megjithatë, është e vështirë të thuash se cila është figura – ka mundësi që të jetë thjesht një njeri dhe që pamjet të kenë shtrembëruar pamjen e tyre disi – dhe është gjithashtu e mundur që e gjithë kjo të jetë një mashtrim.

About Post Author