Klipi i zbuluar tregon takimin e policit kanadez me UFO-t


Një raport intrigues detajon rastin e një oficeri policie që hasi diçka të pazakontë në qiellin mbi Kanada.

Sipas një raporti të paraqitur në Sistemin e Raportimit të Përditshëm të Ngjarjeve të Aviacionit Civil (CADORS), incidenti ndodhi më 24 prill 2011 në afërsi të Selkirk, Manitoba.

Dëshmitari ishte një oficer i Policisë Mbretërore Kanadeze (RCMP) i cili kishte vozitur në kryqëzorin e tij kur vuri re diçka që lëvizte përgjatë qiellit të natës, pikërisht përpara.

“Selkirk RCMP raportoi një dritë të paidentifikuar të ndritshme të verdhë dhe portokalli që udhëtonte nga perëndimi në lindje në veri të Selkirk Manitoba më 24 prill në orën 2:15 të mëngjesit lokal,” thuhet në raport.

“Ata këshilluan gjithashtu që të kenë një video incizim të objektit”.

“Një rishikim i të dhënave të radarëve të Nav Canada tregon se një aeroplan i Metros Perimeter kaloi afërsisht 8 milje në veriperëndim në kohën e raportit, duke u ngjitur në 17,000 këmbë.”

“RCMP këshilloi se ata ishin të njohur me avionin e Metrosë dhe deklaruan se ky nuk ishte një avion. Një raport CIRVIS u depozitua në NORAD.”

Videoja, e cila u ble në atë kohë nga ufologu kanadez Chris Rutkowski, që atëherë është marrë nga Motherboard dhe është postuar në YouTube.

Ai tregon një dritë të ndritshme që lëviz nëpër qiell nga e majta në të djathtë përgjatë kornizës në orët e para të mëngjesit.

About Post Author