Klodi Kadillari-Në Gostivar me Njomza Shaqiri dhe Enrico Armentano në premierën e filmit:” Dëshmitarja”


Në Gostivar me Njomza Shaqiri dhe
Enrico Armentano në premierën e filmit:” Dëshmitarja”

Nesër ne Gostivar me Njomza
Shaqiri dhe artistin Enrico Armentano në premierën e filmit:” Dëshmitarja”

Poezi e shoqëruar me kitarën e artistit italian Enrico Armentano!
Faleminderit Komuna e Gostivarit dhe mbështetjes se zonjës se hekurt Njomza
Shaqiri.About Post Author