Klodi Kadillari-Non porto rancore verso il mondo…


Mund të jetë një imazh bardhezi i 1 person dhe ambiente të brendshme

Non porto rancore verso il mondo

e conosco bene la direzione della mia strada.

Non porto rancore verso i peccatori,

anche se tutti i peccati del mondo si sono riversati su di me

Piacere a se stessi dalle loro concupiscenze simili allo sperma,

incapace di lasciare la prole.

Non serbo rancore contro il peccato che come la progenie del diavolo in me si schianta!

Non porto rancore a nessuno perché non ho tempo per perdermi d’animo

e non ho tempo per essere complice nel tuo viaggio nel peccato!

Poesia

Klodi Kadillari

Unë nuk mbaj mëri ndaj botës

dhe e di saktësisht drejtimin e rrugës sime.

Unë nuk mbaj mëri ndaj mëkatarëve,

edhe sikur të gjitha mëkatet e botës të ishin derdhur mbi mua

Duke u kënaqur me dëshirat e tyre të ngjashme me spermën,

pamundësi për të lënë pasardhësin.

Unë nuk mbaj mëri ndaj mëkatit që si pasardhësit e djallit në mua përplasen!

Nuk mbaj mëri ndaj askujt sepse nuk kam kohë të humbas mendjen

dhe nuk kam kohë të jem bashkëpunëtor në udhëtimin tënd të mëkatit!

Poezi

Klodi Kadillari

  · 

Fshih origjinalin

  · 

Vlerëso këtë përkthim

About Post Author