Klodi Kadillari-Sa herë që kam mall për ty babi sa herë që të shoh ëndërr…


Klodi Kadillari

Sa here qe kam mall per ty babi sa here qe te shoh ne enderr sa here qe shtetet i shetis prape nuk jam e mbushur nuk jam e plotesuar se boshllekun e kam ne shpirt dhe sa here mbushet ky boshllek duke krijuar te une nje humnere te madhe te pafund shkoj aty ku nuk me sheh njeri dhe me token flas i uleras asaj duke ja zbrazur gjithe dhimbjen qe mbaj ne humneren time!
Faleminderit Babi qe me dhe gjithcka mbi te gjitha me le me artin tim si ilacin me te mire aty ku here here shpirt ì me gjen sherim!
Baballaret per vajzat jane si shtylla kurrizore qe mundohen te drejtojne jeten! 

About Post Author