Ikonat bëhen vërtet zhgënjime’


: Cardi B godet Madonnën pasi Mbretëresha e Pop-it pretendoi se ajo ‘hapi rrugën’ për reperin WAP… por dyshja e varrosin shpejt kapelën

Nga ALESIA STANFORD dhe SAM JOSEPH SEMON PËR DAILYMAIL.COM

Cardi B dhe Madonna kanë varrosur kapelën dhe kanë shprehur dashurinë e tyre për njëri-tjetrin pas një grindjeje virulente në internet.

Gjithçka filloi të shtunën kur Cardi B, Miley Cyrus dhe Kim Kardashian u veçuan nga Materiali Girl në një postim në rrjetet sociale si një shembull i grave që ajo kishte ndihmuar në hapjen e rrugës për të qenë më të hapura për seksualitetin e tyre.  

Por hitbërësi 64-vjeçar preku një nerv me Cardi B, 30, e cila u ofendua nga toni i postimit në Instagram Stories të Madonna-s. 

Grindja ka përfunduar: Cardi B, 30, dhe Madonna, 64, kanë varrosur kapelën dhe kanë shprehur dashurinë e tyre për njëri-tjetrin pasi një grindje e ashpër në internet u nis në internet pas një postimi në Instagram Stories të Madonna-s