Kongresi ‘i intriguar’ nga dëshmitë e UFO-ve


Ngjarjet e fundit kanë ngjallur mjaft interes. 

Pretendimet e fundit në lidhje me UFO-t dhe ‘biologjitë e huaja’ thuhet se kanë intriguar disa anëtarë të Kongresit.Seanca dëgjimore e muajit të kaluar në nënkomision mbi temën e UFO-ve (ose UAP-ve) sigurisht që nxori në dritë disa pretendime interesante, duke përfshirë ato të David Grusch, i cili pohoi se qeveria amerikane kishte gjetur “biologjikë jo-njerëzor” në vendet e përplasjes së UFO-ve dhe kishte mbuluar prova. për vite.

Që atëherë, disa figura të shquara nga politikanë dhe të famshëm deri tek studiuesit e përjetshëm të UFO-ve kanë ofruar pikëpamjet e tyre mbi seancën dëgjimore dhe pretendimet e jashtëzakonshme që u paraqitën atje.

Së fundmi, përfaqësuesi amerikan Jeff Duncan ofroi mendimet e tij kur biseda u kthye drejt UFO-ve dhe vizitave të të huajve në BBQ-në vjetore Faith and Freedom në Karolinën e Jugut.

Unë nuk jam në ato seanca, kam folur me kolegët e mi”, tha ai. “Ata janë shumë të intriguar për këtë, ata besojnë atë që kanë dëgjuar.”

“Do të shohim. E dini, është disi emocionuese të mendosh për këtë.”

“Unë nuk e di se çfarë është e vërteta. Unë mendoj se e vërteta është atje”