Kongresmeni amerikan pretendon se qeveria po bën inxhinieri të kundërt të teknologjisë së alienëve


A di Burchett diçka që ne nuk e dimë? 

Kongresmeni i Tenesit, Tim Burchett, sigurisht nuk është i panjohur për të bërë pretendime ‘atje’ për UFO-t dhe alienët.

Duke folur gjatë një interviste të fundit me Newsweek , Burchett deklaroi se ai besonte se qeveria amerikane kishte “rikuperuar një zanat në një moment, dhe qenie të mundshme”.

“Unë mendoj se shumë prej tyre janë duke u projektuar në mënyrë të kundërt tani, por ne thjesht nuk e kuptojmë atë,” tha ai.

Pretendimet e tij vijojnë nga komentet që ai bëri në janar pasi Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare të Pentagonit (ODNI) publikoi raportin e saj të shumëpritur mbi UFO-t.

Kjo gjë është një mbulim i madh, për çfarëdo arsye,” tha ai. “Dhe unë thjesht ndjej se Amerika është gati, ne duhet ta dimë dhe të ndalemi me të gjitha mashtrimet.”

“Nëse do të ishit njeri dhe do të bënit kthesat që janë parë në disa nga këto pamje, do të ktheheshit fjalë për fjalë në një paketë ketchup”.

“Dua të them, do të ishe larguar… nuk po tregon një gjurmë avulli, është diçka tjetër, jashtë kësaj bote.”

“Ne e kemi mbuluar këtë gjë që nga vitet ’40, që nga Roswell ose më parë, besoj.”