Kosovë!…Zymer Mehani


Zymer Mehani
Kosovë!…

I
KOSOVË-
Çerdhe e trimërisë

KOSOVË-
Djep i Dardanisë

KOSOVË-
Vatër e barotit

KOSOVË-
Gjaku i Kastriotit

KOSOVË-
Kulla e Jasharëve

KOSOVË-
Zemra e shqiptarëve

KOSOVË-
Fjala e Besës

KOSOVË-
DASHURI e Abedin REXHËS

KOSOVË-
Uratë e Nënë TEREZËS

KOSOVË-
Besë e lidhur e Fehmiut dhe Xhevës

KOSOVË-
Shqipe e Flamurit

KOSOVË-
Betim i Komandant GURIT

KOSOVË-
Flamur i MARIGONËS

KOSOVË-
Pushkë lirie e ANTIGONËS

KOSOVË-
Tel i çiftelisë

KOSOVË-
Zjarr i dashurisë

KOSOVË-
Kënga lahutare

KOSOVË-
Shqipja dykrenare

KOSOVË-
Gjaku i martirëve

KOSOVË-
Lule e ilirëve

KOSOVË-
Fushë me lulëkuqe

KOSOVË-
Kopsht me burbuqe

KOSOVË-
Kënga jonë kreshnike

KOSOVË-
Zemër heroike

KOSOVË-
Gërshet i Dadës Shotë

KOSOVË-
Më e bukura në botë

KOSOVË-
Besa jonë arbërore

KOSOVË-
Jona Tokë stërgjyshore

II
KOSOVË-
Ti je zjarr që me kallë

KOSOVË-
Për ty kam shumë mall

KOSOVË-
Je peng që më mban gjallë

KOSOVË-
Për ty dhamë çikë e djalë

KOSOVË-
T’kemi gjak, që kurrë s’t’kemi falë

KOSOVË-
Shqipe e dykrenore në flamur

KOSOVË-
Fortesë shkëmbi gur mbi gur

KOSOVË-
Plis i djegur i Dadës Shotë

KOSOVË-
Vetull e vrarë e Shqiponjës Xhevë

KOSOVË-
Dashuria jonë e madhe, dritë e diell

KOSOVË-
Këngë e ndalur e Ylfetit

KOSOVË-
Gërshet i prerë i Ganimetit

KOSOVË-
Fuçi baroti, varr i sulltanit e i mbretit

KOSOVË-
Kullë e pamposhtur e Azemit

KOSOVË-
Këngë për liri e Komandant Ademit

KOSOVË-
Ti je ëndërr që më le pa gjumë

KOSOVË-
Ti je plaga ime që më kullon shumë

KOSOVË-
Besa-besë kurrë s’ të lamë në gjunjë

KOSOVË-
Me kokë në qiell- shqipe në flamur

KOSOVË-
Sa të rrojmë, do të duam shumë…

KOSOVË-
Imi lot dhe gëzim

KOSOVË-
Djepi dhe varri im!

About Post Author