Kozeta Zylo:”Heroi ukrahinas”


Kozeta Zylo

Heroi ukrahinas

Ushtari Ukrainas Vitaly Skakun Volodymyrovych do te mbahet mend si një simbol i rezistencës që Ukrainasit po bëjnë kundër Rusisë pasi ai u sakrifikua për të shkatërruar një urë që tanket ruse po përpiqeshin të përdornin për të avancuar ne Ukraine, thanë zyrtarët.

Sipas ushtrisë ukrainase, Volodymyrovych thuhet se kishte dalë vullnetar për të hedhur në erë urën ndërsa ishte në të dhe “menjëherë” kreu misionin duke sakrifikuar dhe veten.

About Post Author