Kozeta Zylo:Kamera si një libër i artë


Kozeta Zylo

Kamera si një libër i artë

Nuk me ka mjaftuar aparati vetëm kur Qemali e bleu kamerën për TV “Alba Life”, por kam dashur t’i përdor fuqinë e saj dhe të penës sime si një libër të artë për Diasporën, për të gjithë ne ku na hodhën fatet jashtë Atdheut.

Këtë foto e ka realizuar mësuesja e Shkollës Shqipe “Alba Life” Entela Muda e cila është një bashkudhëtare e ndritur e misionit tonë për mësimin e Gjuhës Shqipe në Diasporë.

Ky është një kujtim shume i vyer për mua, ajo e ka realizuar nga skena e fundit e cila ishte moderatore për koncertin tradicional të shkollave shqipe në Neë York dhe në Online, dhjetor 2021.

Në këtë moment e ulur në tokë dhe këmba e dalë nga këpuca jam duke fotografuar nxënësit të cilët janë në skenë duke bërë prova para se të vinë prindërit dhe spektatoret.

Photo Credit: Entela Muda.

Qendra “Illyria”, Auditorium Bronx e siguruar nga z.Mark Gjonaj

About Post Author