Kozeta Zylo:Në qytezën Karakurt, zona e Odesës në Ukrainë, është busti i Heroit Kombetar – Skenderbeu,


Shqiptaret e Ukraines

Aлбанців України

Në qytezën Karakurt ne zonen e Odeses në Ukrainë, është busti i Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti – Skenderbeu,

Disa shqiptarë qe jetojne atje kane pozuar pranë këtij busti. Ne Ukraine jeton nje komunitet prej 200 vjetesh dhe jane rreth 5000 deri 10 000 vete. Lutem per vellezerit dhe motrat shqiptare si dhe per gjithe popullin e Ukraines qe po luftojne me barbaret.

About Post Author