Krijim nga Petraq Pali


Ndodh që grindemi

Shpesh dhe shahemi

Mijra herë nuk flasim

Ama nuk ndahemi…

Ti qorton po thuaj në çdo rast

Unë me sportivitet hesht nuk bërtas

Këtu ti shpërthen pezmatohesh

Qan.

Më pas me përkedhel

Më mer në krah

Thuajmë më thotë

Më fal..

Eshte shpejt

Ta them pastaj në shtrat

Jo e dua tani këmbëngul

Ti je shejtani e JOOOO Unë.