Krijuesi i shumë veprave historiohrafike Feri Arifi dhuron libra për manastirin


KRIJUESI I SHUMË VEPRAVE HISTORIOHRAFIKE FERI ARIFI DHURON LIBRA PËR MANASTIRIN
Sot në Shkup, krijuesi i veprave voluminoze të historiografisë shqiptare Feri Arifi, SHSH”ABC-POETIKE” nga Shkupi i dhuroj një sasi të konsiderueshme librash për bibliotekën e Shtëpisë muze të Manastirit.
Në emër të abc-poetike, kryetari Vullnet Sadiku, e falënderoi nga zemra krijuesin e librave dhe letrave të shkruara për të kaluarën tonë , historianin e mirënjohur Feri Arifi nga Tanusha e Shkupit!
Dhe kjo shoqat aqë shumë e angazhuar, thanë: që sa ma shumë të dhurohen libra për Manastir.