Krised Moçka:Koha e marrosjes


Krised Mocka:

Koha e marrosjes

Vet Narçizi do ishte xhelozuar, ndaj një femre dashuruar me flokët e saj. Aq shumë me ato merresh, sa sekond nuk kalonte, pa i përshkuar me gishta tashmë të holluar. Vet krehëri, kurrajo s’kishte, atë punë më mirë ta bënte.

Para pasqyrës, aq gjatë shihej, sa e shkreta tjetër pamje nuk shihnte.

Aq u lodh prej saj, sa një ditë vet ajo i tha:

“Më lodhe sa s’ka duke të parë për çdo çast, ty dhe flokët e tu të gjatë.

Të lutem, thyem që të shpëtoj.

Një pamje të vetme, më dot nuk e durojë”.

About Post Author