Pylli po tkurrej e zvogëlohej nga dita në ditë


*** Pylli po tkurrej e zvogëlohej nga dita në ditë. Ato që po pakësoheshin më shumë, nuk e kishin arritur moshën e tretë.

Mosha e tretë e forcuar nga vitet (me rrënjët thellë kapur pas jetës), ishte më rezistente nga dukuritë natyrore.

Për çudi të gjitha pemët votonin sopatën

Ato mendonin se ishte njëra prej tyre sepse bishtin e kishte prej druri.

Dhe sopata e vetëpranuar po bënte kërdinë.

About Post Author