Kristal e kam zemrën-Afërdita Hadaj


Kristal e kam zemrën,

Për familjen time.

I dua dhe më duan,

Dashuri pa hile.

Kristal e kam zemrën,
Dhe për far dhe fis.
Dashuri nga shpirti,
Un fal për të gjith…..!!

Kristal e kam zemrën,
Dhe në shoqëri.
Për mikun dhe shokun,
Respekt pa kufi.

Kristal e kam zemrën,
Dhe për inatçinjtë.
Ju dhuroj buzeqeshje,
Që tju shtoj uritë.

Kështu e kam genin,
Ndaj zoti më bekoi.
Të fal respekt nga
zemra ime……asnjë
mos të lëndoj…….!!!