Kristo Çipa-Puthjen e jep me fajde


Kristo Çipa

Në dëshpërimet e kohrave ajo e dashurisë patjetër që është më këngëprodhuesja. Ashtu si logatje del e drithëruar për ta pastruar faqen e qiellit të sevdasë

PUTHJEN E JEP ME FAJDE

Ku ta mbështes kokën
Ike jastëk gjoksi
Do rrotulloj botën
Po ku t’ja gjej boshtin?!

Shkave si nepërkë, më le
Ike botës, ergjele

Si u tret behari
Nën shtiza shikimi
Zjarri ish kumbari
Dëshmitar qe tymi

Lumi flinte tutje
Unë puthja, ti ndukje

Në dete rënkimi
Më tretje si borën
Unë zbardhja ankimin
Ti vazhdoje lojën

Lojën ndjenja vdekur
Moj dëshirë mekur

Unë me frymë të ngjallja
Mike lazarjane
Sytë çel si bajamja
Ngrije shpirt janare

Dhe puthjen e ve
Jepje me fajde

O ju netë vere
Që lidhët romancën
Pse u bëtë gëlqere
Dhe na falët astmën?!

Yjet ikën, vanë
Me të kur më panë

Si përtim mëngjezi
Unë dala në pritë
Ti shkove tek benci
As mi hodhe sytë

Sytë s’të kanë qerpik
Trëndafil plastik

Moj dashuri vrarë
Sytë mos t’i pafsha
Gjithë këtë beharë
Pse e bëre hasha?

Është gusht e shi po bie
S’më ka më SEVDAJA shije

About Post Author