Kthehuni o shqiptar-Godo Mehmetaj


Kthehuni o Shqiptar

se u pret Atdheu

të gjallë po’ e hanë

ka mbetur vetëm dheu.

Ikim dhe e lëmë

si duron i mjeri

ujqerit po’ e shqyejnë

çallakët edhe derri.

Ikim nga sytë këmbët

lamë nënë e babanë

ka hyrë babëzia

vëllai vret vëllanë.

Ctë shkruaj më parë

rënkon edhe guri

kthehuni o Shqiptar

se po ikën truri.

Ku shkoni o të mjerë

atdhetaria humbi

ku janë patriotet

të pazierë me llumin.

Exif_JPEG_420