Aktorja dhe këngëtarja-Despina Tsolaki:Nuk kemi asgjë për të ndarë, asgjë nuk na përket neve


Aktorja dhe këngëtarja e njohur Despina Tsolaki ka përshëndetur fansat e saj në facebook:

Mirmëngjes të gjithve!

Vitet ikin dhe ikin.

Jeta po ikën ,njerëzit humbasin ne e shohim çdo ditë, keni dashuri për njëri tjetrin .

Nuk kemi asgjë për të ndarë, asgjë nuk na përket neve.

Me dashuri, Despina Tsolaki.

About Post Author