Ku je ti moj shpresë ku je?Vilson Mersinllari


Ku je ti moj shpresë,që nuk dukesh ku je ?

mu zotove në fillim të jetës,mu zotove shumë

kur unë u linda,erdha në jetë për herë të parë

kur për herë të parë,hapa sytë dhe qava unë.

Ku je ti moj shpresë vallë ku je ?

se shumë në këtë jetë,më je zotuar

me the që kurrë në jetën tënde kurrë

aspak ty,nuk kam për të të lënduar.

Ku je ti moj shpresë që s’dukesh ku je

ku je futur,ku je fshehur,ku je strukur

pse më ke mashtruar mua gjithë këto vite

apo mi thoshe për t’u mburrur,për tu dukur.???

Dua të takoj,ku mund të të gjej,ku je vallë ?

dhe sot me pa tjetër,do të pres,qe të të pyes

nuk e di në këtë kohë,a je akoma gjallë

por më thonë;që -SHPRESA-e fundit- VDES-.