Ku ndodhem?


Kasam ShAQIRVELA

Përvajshëm lutem

mbi një shkëmb

buzë gremine,

flakët e tradhëtisë

po ma përpijnë

trupin tim të raskapitur

e keqja afer doren ta shtrin

dhe ndodhitë i ke papritur.

Zjarrin që më djeg nga brenda

vetëm deti mund të ma shuajë…

eh si rashë në këtë pus të thellë…

nga i cili nuk dal dot vetë

vala përplaset tek shkëmbi

më sheh mua në ngashërim…

por nuk mundet të ma shuajë lavën

që drejt detit kërkon shpëtim.

About Post Author