Ku vete,moj Vitë?Bilbil Murataj


Përpara baçesë

Më kalon çdo ditë,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?

@

Ta bëra me shenjë,

Po s’m’i hodhe sytë,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?

@

E kam marrë vendim,

Do të të zë pritë,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?

@

Djalë e kam vendosur

Të vij për vizitë,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?

@

Ndaj prit dhe pak kohë

Dhe mos u mërzit,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?

@

Më ka zënë sevdaja

Këtu e një vit,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?

@

Djalë, lidhi qentë,

Prej tyre kam frikë,

Ku vete, ku shkon

Kështu ditë përditë?