Kujtimet në det!


Donika Meta Gjura!

*

Shumë i qetë ishe,

Kur erdha në fillim,

Shkuma dhe uji kripur,

Përkëdhelin trupin tim..

Të futem në thellësi,

Uji me mban përpjetë,

Te ty gjejmë shërim,

Fëmijë, të rinj e pleq..

Sa jemi pranë teje,

Hallet i lëmë pas,

Detë o detë i gjërë,

Lum kush të ka ngat..

Kujtimet që kem bashkë,

Po i hedh këtu në letër,

O Zot na ardhtë mbarë,

Të vimë dhe vitin tjetër…!

Dt.09.09.2021! Athinë! Greqi!

Marre nga Facebook revista kulturore- artistike

About Post Author