Kur balta u shtua-Florentina Skendaj


Florentina Skendaj

Vèshtirè tè jesh i pastèrt, kur balta u shtua

dhe shumè njerèz luajnè me tè,

si me tullumbacet

E strèrpikesh e mbègojesh ,

nga fytyrè e gojèbaltèt !

~

GJallim i nesèrm

Kohè tej e tej mbarsur nènqeshjesh

e zgurdullimesh,

nepsi thikèprehèsish nè hakèrrime pa hak,

plumba tè fishkèlluar pa cak.

. . . .

Haqe tè ndrydhura pa shkak .

. . . .

Buzèqesh e thua :

-SHpirtbukuri,gjallim i nesèrm !

~

THank you !

Ju falenderoj Lartèsitè Tuaja, pèr Vlerèsimet !

Miq tè Ndritur mendèrisht e shpirtèrisht,

nga gjithè kontinentet !

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 87

Të gjitha reagimet:

1Λευτέρης Σιώμος