Kur flas për poetet dhe poezinë…Ruzhdi Keraj


Kur flas për poetet dhe poezinë kurrë nuk marr te drejtën ti ve nota njenit a po tjetrit por kam tanë te drejtën te keme poetet e mi te pëlqyem qe fatmirësisht ishin dhe janë miqtë e mi nder ma te mirët.

Sot gjithkush ka afshe zemre ,malli dashuri ,kujtime fminije dhe rinie dhe vjershnon ,me vargje dhe i hedhë ne fb.ose boton edhe libra .

Askush s’ka te drejtën ti thotë ,Pse shkruan ose boton dhe ndodhe shpesh qe dalin edhe” kritik “që bajne rrolin e profesorit dhe u mësojnë vjershërimin.

 Jo çdo kush qe vjershëron asht poet .Shkruaj dhe mendja me shkon te shokët e mi te mire :Poet :,Rreshpja,Marku,Haliti,Milloshi,Muço,Jorganxhi,Zalli,

dhe poetet bashkëpunëtorët ne shume krijime

I mrekullueshmi Ligor Jovani dhe Agim Doçi..

Kur flas për poetet dhe poezinë kam te drejte te kem poetet e mi te pëlqyer qe ne jete.

 I pata dhe I kam nder miqtë e mi ma te mire, dhe ato qe nuk rrojnë ma tI kujtoj me poezitë perla te tyne!