Kur me braktise pa mëshirë …Mimoza Nebiaj


Kur ti me braktise,
Pa meshire,
Se e sjell ndermend,
Cdo kohe,
Une u bera me e forte,
Kur zilja e telefonit,
Nuk me binte me kurre,
Une perseri nuk u dorzova,
E ndjeja veten ” Burre”…
Kur plaget e mia,
Nuk donin te sherroheshin,
Por me thelle,
Mua me ngacmonin,
Shpirtin tim sec m’a dermonin,
Njerezit e mire me qendruan prane,
Dhe femijet me mbanin ne krah
Tani shikoj perpara,
Se kam frike vetmine,
Edhe neqoftese ndeshem dhe me ariun…