Kurrë mos thuaj kurrë-Aziz Isak Ahmeti


Frikacaku nuk fillon kurrë, dështaku nuk mbaron kurrë, fituesi nuk heç dorë kurrë” -Norman Vincent Peale

KURRË MOS THUAJ KURRË

Sa bukur, Kosova shtet!

Dy shtete, s`ka dert

Le të bëhen edhe tre,

Katër, pesë, gjashtë,

Dhe kështu do të jetë

Kjo ditë do të vijë

Mund të jetë një imazh i 1 person

Patjetër një ditë,

Do të kalojë mbase

Edhe ndonjë vit

Por, mos thuaj kurrë

Kjo s`ka për të ndodhur dikur

Tokat stërgjyshore

Që i kishim prore

Nuk i harron populli

Nuk i lë pas dore

Një ditë edhe dielli

Më bukur do të ndriçojë

Gjithë shqiptarët do t`i gëzojë

Dhe do t`i bashkojë,

Siç i krijoi Zoti dikur, por-

Kurrë, mos thuaj kurrë.

Autori: Aziz Isak Ahmeti

Shiko statistikat