Ky dokumentar nga National Geographic zbulon se çfarë ka në Hënë


Në përgatitje për 50-vjetorin e momentit kur njeriu u ul në Hënë për herë të parë, National Geographic po përgatit një dokumentar të ri për të përkujtuar atë ngjarje emblematike.

Njeriu pas këtij dokumentari është Tom Jennings dhe shumë njerëz janë entuziastë për të. Ky dokumentar do të rrëfehet në vetën e parë dhe do të shfaqë imazhe të pabesueshme dhe informacione ekskluzive për ngjarjen.

Dokumentari do të sigurojë imazhe të kapura nga astronautët nga misioni Apollo. Në të njëjtën kohë, do të përpiqet t’u përgjigjet disa pyetjeve që lidhen me Hënën dhe pse NASA nuk është kthyer në të.

Megjithatë, ka një film të ardhshëm që pretendon se Hëna është e banuar nga jashtëtokësorë dhe ishte pikërisht ajo që i detyroi amerikanët të mos ktheheshin në Hënë. Filmi, në veçanti, po promovohet nga vetë National Geographic.