Lamtumirë o dete!!Rajo Qoraj


..

Deti me peshperine

Ca fjale dashurie

Ne vesh sekret veç per mu

Tek sa I kam hype mbi shpinde

I shtrire me fytyre nga qielli

Ndigjoj detin kah feshferine

….

Kthehem I perkedhele valen

Pastaj zhytem thelle

Dhe detin e puth ne goje

Dhe nis ti flas te bisedoj

E dua diellin dhe veren e nxehte

Por ty te dua me shume

Ndaj t’verteten s’mund ta fsheh o dete

Me shume dua Vjeshten

Me melankonine e saj te arte

……………… sepse jam poet !

..

RAJO QORAJ (15-8-23)