Larg nga zhurma e qytetit!Godo Mehmetaj


U larguam deri von

jashtë nga zhurma e qytetit

dorë për dore kaput fortë

përkëdhelnim njeri tjetërin.

Era na freskonte ballin

denti gjerë në pafundësi

hëna na ndriconte rrugën

natën von der në agim.

Dallgët afoheshin pranë

mbizotronte një qetsi

pa pritur mbështete kokën

ishim vetëm unë dhe ti.

Sa ishi të dashuruar

më thoshte se kishje ftohtë

un të hodha xhakën time

të mbulova të mbaj ngrohta.

Exif_JPEG_420

About Post Author