Larg zemrave!Lida Abazi
Larg Zemrave këto vite!
Ç’të beje njeriu I shkrete!
Situata e sjelle këtë siklete!
Sa e sa zemra, ikën me pike loti!

U larguan, për një jete ,
me te përparuar e te kulturuar!
Qe te mos ngelen ,si te mallkuar!
Ikën si ai kalorësi me shpejtësi,
ne skëterrë!!

I gëzuar, por dhe i hidhëruar!
Por madje,
ne trupin e tyre jane ,qelizat me emrin,
nene e babe, qe s’harohen kurrë!!

A’h kjo situate!
E mallkuar qofte!
I largoi femijet, nga duart e tyre!
I frymezoi ajo nene e babe!!

Se vitet e 97 ne Shqipëri,
nuk kishte prokopi ,
mjerim e katandi!
Prandaj more rrugën o i ri/re!!

Larg zemrave jemi!
Por dhe një te mire e kemi!
Qe u krijove dhe u zbulove ti o FB!
Për te mirën e njerëzimit!

Për te folur e për te qeshur!
Per c’do problem te jetës!
E per te ngritur dollinë,
si kur te jemi ne te njëjtën shtëpi!