Lavdia !Nga Ilirian Ali


Nga Ilirian Ali


Lavdia !
Aty në rrugën e Re si zakonisht u takuam me Lavdien.Takohemi shpesh e flasim per punuën ne teatër,kujtojmë shoket e koleget tanë ata që nuk janë e ata qe jane .Fotua më doli para tani nga F.C.B. dhe doja ta publikoja,duke menduar se bëj mirë për ti ruajtur në kujtimet e mia,sepse përbëjnë memorjen e teatrit tonë.Kolege dhe mike e vjetër ,një jetë në teatër,por dhe në estradë, madje provoi emigracionin si shumë të tjerë ku pati fatin të aktivizohej në disa filma të kinematografisë greke.Me karaktere të spikatura në krijimtarinë e saj dhe aktivitet për tu respektuar.Mikja jonë e nderuar është aktive edhe sot.Lado të përshëndes.