LEFTERIS PAPADHOPOULOS-DHE TI DO IKËSH


L E F T E R S H O M O

LEFTERIS PAPADHOPOULOS

DHE TI DO IKËSH

( KI’ EΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ)

Dhe ti do t’ ikësh

ke për t’ kaluar,

për t’ më harruar..

Unë do mbetem,

do vdes ,do tretem

në ndonjë cep …

Porsi sahati që paska mbetur,

Si një anije funddetit kredhur

Si harabeli i keqpërndjekur

N’ acar të keq.

Kur do të mbrijë

e shkretisë orë ,

e zymta orë,

vetëm më ler

ngricës përmes.

Porsi sahati…….

Shqipëroi: Lefter Shomo K/28l.p.g.

About Post Author