Lexoni këto vargje të Samiut-Vilson Mersinllari


LEXONI KËTO VARGJE…..

————————-

Lexoni këto vargje të Samiut o njerëz— [ Frashërit ]

qofsh fëmijë,i ri e re,grua apo burrë

-nëqoftë se do të mbillni për një vit

mbillni o njerëz,vetëm misër edhe grurë-.

Lexoini këto vargje brilante,po e përsëris

qofsh fëmijë,i ri e re,grua apo burrë

–nëqoftë se doni të mbillni për tërë jetën

mbillni o njerëz,vetëm -arsim dhe kulturë–.