Lexuesi i yjeve-Vladimir Bizhga


Mbi sytë e saj luante era.

Ne mijra kitara,

ajo kish dashuri,

gjer ne dhimbje..

Kish kërcitur kastanjetën

Dhe duart si hardhi

mushtin e këngës shtrydhnin.

Cigane, moj, kërce me erën

Ne shkëlqimin e syve,

nuk eshte gjykuar, dashuria.

Ne naten darovitur,

kur lante drita natën,

Me mjegullat e mengjezit

Cemendurisht, nje nate

.Ajo u zhduk…..

që erdhi

e shkoi me hënën.

qe ish, a, s, ish.

Lad bizhga. 2023 korrik 27.

Duke pritur nje pike shi….

Mund të jetë një imazh i 1 person, vallëzim, zjarr, afishe, kostum, shpatë dhe teksti

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 38

Të gjitha reagimet:

4Angjelina Gjeka Murtezi, Gori Stafa dhe 2 të tjerë