Libri “N’Dardani bjen një tupan “ nga poeti Hamit Aliaj


Libri “N’Dardani bjen një tupan “

Kënget më kryesore, hite qe i kanë rezistuar kohës tash 40 vjet e deri sot, kur autori Hamit Aliaj i ka shkruar tekstet e ketyre 45 këngëve, në kohë e vite të ndryshme.
Ky libër përmban këtë këngë dhe pritet të dalë edhe libri i dytë me këngë të tjera që janë lënë jashtë këtij libri.

Këngët janë kënduar nga këngëtaret më të famshem në trevat shqiptare si në Shqipëri , Kosovë dhe në diasporë.

About Post Author