Libri:Qerim Muldaka


Libri:Qerim Muldaka

1

Soté dita botërore e Librit

Me shkronja Ari e Florinit

Hidhet shkronja te fletorja

Ndriçohet Qiella edhe toka

2

Shkruan poeti dhe Shkrimtari

Analisti Historiani e Gazetari

me lexue e lexon ai qé kupto

E njé nga e njé fletët i shfleto

3

Kush shkrue néper fletore e libra

N.pérjetsi mbesin shkrimet e tina

Né flet té Bardh me shkronja t.zeza

Ndriçojné sikur lulet qé çel Pranvera

4

Urime gjithë dita botërore e Librit

Shkronjat ju ndriçojn si rrezja e Diellit

Penda juaj kurré mos u shterroft

Kombit e realitetit gjithmon i Shkroft.

About Post Author