Ligjvënësit do të diskutojnë fenomenin UFO në mbledhjen e 26 korrikut


Çfarë do të zbulohet në takim? 

Komiteti i Mbikëqyrjes së Dhomës së Përfaqësuesve thuhet se po planifikon të takohet për të diskutuar temën e UFO-ve javën e ardhshme.UFO-t janë aktualisht një temë e nxehtë, jo vetëm në media, por edhe në qarqet qeveritare, me zyrtarë të shumtë nga të dyja anët e spektrit politik që kanë dalë për të komentuar fenomenin muajt e fundit.

Tani duket sikur një tjetër takim zyrtar është planifikuar për 26 korrik – këtë herë të kryesuar nga përfaqësuesit republikanë Anna Paulina Luna nga Florida dhe Tim Burchett nga Tenesi.

“Ne kemi mbaruar me mbulimet,” shkroi Burchett në Twitter në fillim të kësaj jave, përpara se t’u thoshte gazetarëve:

Ne do të kemi profesionistë këtu dhe po marrim goditje nga disa prej agjencive të alfabetit…më ka mërzitur qeveria…që nuk u beson njerëzve.”

Jo të gjithë janë aq entuziastë për takimin, megjithatë, me kryetarin e Dhomës së Përfaqësuesve Kevin McCarthy që është disi shpërfillës kur u pyet nga shtypi.

“Unë mendoj se nëse do të kishim gjetur një UFO… Departamenti i Mbrojtjes do të na tregonte sepse ata ndoshta do të dëshironin të kërkonin më shumë para,” tha ai.