Linda Dervishi: Aromës së detit përziej heshtjet


Linda Dervishi

Aromês së detit perziej heshtjet

Kjo jetë më ngjan shpesh një konfuzion mes dallgëve dhe vetmisë,..

Qielli një trysni ku hëna shtrydh dhimbjet

Erërat m’a shtrijnë flokun ,stuhitë më thahen e më duket sikur më therin për vijën time të shpinës, toka më ngjitet si uri zie e dashnisë n’shtat…

About Post Author