Liza Laska, vlonjatja e shquar e artit shqiptar!…
“ Artiste e merituar “


Natasha Limaj

Filmat e luajtur prej saj:

Një ditë e mrekullueshme (2002), Vdekja e burrit, (1991), Kthimi i ushtrisë së vdekur, (1989), Familja ime, (1987) …. Teta Kalina, Dhe vjen një ditë, (1986)…Nena e Llano Bletes, Gurët e shtëpisë sime (1985), Vendimi, (1984) si nëna, Dritat e qytezës, (1983), Në prag të lirisë, (1981), Plumba perandorit, (1980), Liri a vdekje, (1979), Gunat mbi tela, (1977), Lulekuqet mbi mure, (1976)…shërbyese e Strehes Vorfnore, Dimri i fundit, (1976), Shtigje lufte, (1974), Brazdat, (1973), Malet me blerim mbuluar( 1971 )

About Post Author